Feec.cat

La FEEC, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, és una federació esportiva que treballa per oferir serveis a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals. També ostenta la representació de l’Excursionisme Català davant de qualsevol organisme públic o privat.

Gir.cat hem realitzat la renovació integra del seu lloc web a través del CMS WordPress.org. Amb un disseny i plantilla personalitzats, aquest web compta amb diversos tipus de continguts (agenda, notícies, formació, entitats, etc.) amb camps específics per a cadascun segons les seves necessitats. La web també disposa d’una àrea privada per als federats i altres perfils de consulta, integrats des d’una base de dades externa.

En aquest projecte, ha estat especialment important la integració Opensource de mapes dinàmics amb Leaflet, tant per indicacions úniques en esdeveniments puntuals, com per mapes amb informacións de diferents rutes i punts d’interès per a senders, refugis, cims i barrancs.

Tasques Gir en aquest projecte

Desenvolupament, Disseny, Maquetació, Wordpress,

Feec.cat

Configuración de cookies